23 Nisan Töreni

Okulumuzda 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı 23 Nisan etkinlikleri geniş katılımla kutlandı.

25.04.2022 223

Okulumuzda 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı 23 Nisan etkinlikleri; Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen'in katılımıyla; Amasya Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Sakatlar Derneği Amasya Şubesi, Altı Nokta Körler Derneği Amasya Şubesi'nin katkılarıyla coşkulu şekilde kutlanmıştır. Pandemi sürecinin bitmesi, peşine normalleşme çalışmalarının başlaması ile uzun süre sonra okulumzda yapılan   yapılan gösetilerle çocuklarımız oldukça eğlenmiş; gösteriye Yıkılgan köy halkı oldukça rağbet göstermiştir. Ayrıca Amasya İl MEM Temel Eğitim Şuberi Müdürü Hariye Tüfekci, Amasya Halk Eğitim Müdürü İbrahim ÖZARSLAN da törenimize katılmışlardır. Tören sonunda Sakatlar Derneği Amasya Şubesi'nin üyelerinin yapmış oldukları el yapımı oyuncaklar çocuklara dağıtıldı.